Meguiar's, kosmetyki samochodowe, autokosmetyki, chemia samochodowa

Znajdź nas na:  Dołącz do naszych fanów na Facebook'u! Oficjalny kanał YouTube Meguiar's Polska

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Seat ibiza 2011
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Seat ibiza 2011

Seat ibiza 2011 3 mies., 3 tyg. temu #1

• Adrian
  • Newbie
Witam wszystkich użytkowników,

Zaczynam przygode z Meguiar's, produkty które posiadam do tej pory to: NXT Generation Car Wash, NXT Generation Tech Wax 2.0, oraz Ultimate Quik Detailer. Auto jakie posiadam to seat ibiza czarna perła, lakier jest zadbany, ale oczekuje więcej i chciałbym użyć innego określenia mówiąc o swoim aucie (lakierze) Produkty które chciałbym dokupić to: Deep Crystal Step 1, step 2, oraz step 3. Moje pytania są następujące:
1) będzie to dobrze dobrany zestaw ?
2)przed użyciem deep crystal step 1 należy użyć jeszcze Quik Clay Detailing System ?
3) co do woskowania... nakładam Deep Crystal Carnauba Wax a następnie NXT Generation Tech Wax 2.0 ?

Może inne produkty niż deep crystal ? Proszę o konfiguracje produktów jeśli uważacie, że powinienem użyć czegoś innego. Z góry dziękuje za odpowiedz.

Pozdrawiam

Odp: Seat ibiza 2011 3 mies., 3 tyg. temu #2

• lehto
  • Car Crazy
jeżli nie ma potrzeby korekty lakieru to może zamiast dc wystarczy ultimate polish, wosk już masz zatem dc3 można by sobie odbuścić. jeżeli jednak szukasz innego wosku do czarnego to polecam gold class - mam i jestem jego fanem
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.23 sekundy